Empresa

Perquè Mobles Tedal?

Desde 1992

Des de 1992, Mobles Tedal treballa al món dels mobles, oferint qualitat, estil i durabilitat als nostres clients. La nostra empresa, originària del Talladell, ha evolucionat al llarg dels anys per esdevenir un establiment de confiança a la nostra ciutat, junt amb la nostra botiga de descans al cor de Tàrrega. Amb quasi tres dècades al mercat, hem perfeccionat l’art de proporcionar mobles que no només embelleixen les llars, sinó que també narren històries de comoditat i funcionalitat. Estem orgullosos de ser partícips de la transformació de nombrosos espais, contribuint a crear ambients acollidors i elegants. A la nostra botiga principal convidem els nostres clients a explorar la nostra àmplia gamma de mobles d’alta qualitat. Ens esforcem per oferir un ambient acollidor i una experiència de compra única, on cada visita es converteix en un viatge de descobriment.

Millors firmes

Marques reconegudes

Col·laborem amb marques reconegudes, seleccionant cada peça de la nostra col·lecció amb meticulositat per la seva qualitat excepcional, disseny i materials de primera qualitat. El nostre compromís és proporcionar als clients el millor en termes d’estil i durabilitat, assegurant que cada compra sigui una inversió que perduri en el temps. La satisfacció del client és la nostra màxima prioritat. El nostre equip de professionals està aquí per guiar i assistir en cada pas del procés de compra, des de la selecció fins a l’entrega. Valorem les relacions a llarg termini amb els nostres clients i ens esforcem per superar les seves expectatives en cada interacció. Vine a Mobles Tedal i descobreix com els mobles poden transformar la teva llar en un espai d’elegància i comoditat. Gràcies per confiar en nosaltres i ser part de la teva història.

Perquè nosaltres

Les raons que ens fan diferents

Assessorament personalitzat

Reflectim la personalitat dels nostres clients i ho fem de la forma més idònia, considerant tant els aspectes de disseny, estètics i funcionals, amb l’única finalitat de guanyar qualitat de vida.

Postvenda i garantia

La nostra dedicació no acaba amb la compra. Amb un servei postvenda excepcional i una garantia de qualitat, estem compromesos a assegurar la teva completa satisfacció amb cada moble.

Muntatge integral

El teu espai perfecte, muntat amb cura i professionalitat. Amb el nostre servei de muntatge, assegurem que cada detall encaixi, creant un ambient harmoniós i funcional a la teva llar. La teva satisfacció és la nostra prioritat.

Vull crear/construir la meva llar.
M’ajudeu?